Bij het ontwikkelen en onderhouden van websites werken wij met WordPress. Hieronder staan een aantal voorbeelden van websites, geheel ontworpen naar wens van de klant. Neem gerust contact op bij vragen.

PLAN - PRICE

Description

Compleet

Een complete website waarbij de pagina’s een andere layout hebben. Bovenstaande website bevat onder andere een catalogus, fotogalerij en een contactformulier.

Standaard

Een iets simpelere website waarbij de pagina’s allemaal dezelfde opmaak hebben. De website bevat een contactformulier.

Eenvoudig

Een eenvoudige website die enkel wordt gebruikt als visitekaartje.

WAAROM NIET ZELF?

Eerlijk is eerlijk, een WordPress website maken kan iedereen. Waarom dan iemand inhuren? Het is een gebruiksvriendelijk systeem maar wat men zich vaak niet realiseert is dat het toch een aantal dagen tot weken kan duren om er een beetje vertrouwd mee te raken. Heb je die tijd? Daarnaast zorgen wij voor basale dingen die vaak vergeten worden maar wel heel belangrijk zijn: de vindbaarheid in Google, een design wat op zowel computers als smartphones goed tot zijn recht komt, veiligheid, anti-spam en indien gewenst helpen we met de keuze voor hosting.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

We hebben eerst contact om de wensen te bespreken. Dan gaan wij aan de slag met een eerste ontwerp. Hierna hebben we weer contact om te kijken of alles naar wens is en volgt er een aanpassingsronde. Tot slot wordt de website opgeleverd.

WAT IS ER NOG MEER MOGELIJK?

Mocht je al een werkende WordPress website hebben die aangepast moet worden? Dan kunnen wij dit uiteraard ook verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden.

*Alle genoemde prijzen op deze website zijn exclusief 21% BTW.